Thursday, June 23, 2011

TOILET SIGN YANG KREATIF


Toilet sign kat Malaysia ni semuanya lebih kurang je kan? Kat luar negara macam mana pulak?

funny toilet signs02

funny toilet signs04

funny toilet signs06

funny toilet signs07

funny toilet signs09

funny toilet signs10

funny toilet signs13

funny toilet signs19

Kepala otak kreatif gila...




Wednesday, June 22, 2011

POKEMON VERSI REALISTIK


Pokemon patut kekal menjadi kartun. Kenapa? sebab ni la...

Pokemon Are Real!

Weird...




Friday, June 17, 2011

DAGING DIHASILKAN DARIPADA NAJIS MANUSIA


Tahi merupakan sesuatu yang kotor dan tak boleh dimakan. Itu yang diajar oleh cikgu aku sejak daripada tadika lagi. Sebab apa topik ini diberi penekanan oleh cikgu aku? sebab budak kelas aku makan tahi masa tadika. TRUE STORY.

Tapi lain pulak ceritanya kat jepun. Dalam kesibukan membina semula negara yang musnah, seorang saintis yang berasal daripada negara matahari terbit ni, telah mencipta sesuatu yg sangat menarik. Korang tau ape die? tengok ni...

Uncanny Factoid: Eat Shit and Not Die

Nampak label kat plastik tu? SHIT BURGER. Hahaha...mesti korang mahukan penjelasan kan. Macam ni cerita die. Ahli saintis yang genius ni telah menghasilkan daging tiruan daripada tahi manusia. Ini adalah hasil daripada projek kajian menghasilkan daging tiruan yang memakan masa bertahun-tahun.

Beliau mengatakan yang tahi manusia mengandungi protein yang tinggi. Bagaimana dengan kuman dan bakteria? "jangan risau. Tahi ini selamat dimakan kerana telah melalui proses pemanasan" kata santis ni dengan bangga.

Daging tiruan ni mempunyai rasa yang sama dengan daging biasa dan telah ditambah dengan pewarna untuk kelihatan lebih menyelerakan. Nice....

Here is the fun part. Harga daging ni dua tiga kali ganda lagi mahal daripada daging biasa. So, korang pilih la nak makan daging tahi atau daging lembu =)





Thursday, June 16, 2011

KENAPA ANONYMOUS HACK WEBSITE MALAYSIA


Korang mesti dah terbaca atau tengok kat berita pasal website kat malaysia kena hack kan? Korang tau kenapa group ANONYMOUS ni menunjukkan bakat diorang kat website-website negara kita? baca sendiri surat diorang ni =)



Greetings, Malaysia,
We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world’s strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favor.
We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect Us.


Yup...diorang memang serius & marah. Diorang cakap kebebasan kita telah dirampas. Lebih kurang camtu la. Antara website yang telah diorang hack :
http://www.spad.gov.my/
http://www.aseanconnect.gov.my/
http://www.moe.gov.my/
http://www.sprm.gov.my/
http://www.bomba.gov.my/
http://www.treasury.gov.my/
http://www.kkr.gov.my/
http://www.parlimen.gov.my/
http://www.jobsmalaysia.gov.my/
http://www.kpkk.gov.my/
http://mohr.gov.my
http://www.nsc.gov.my/
http://spad.gov.my
http://aseanconnect.gov.my
http://parlimen.gov.my

Ni pulak screenshot website yang telah di hack :



Aku dapat tau yang website HOT FM pun kena hack dengan diorang ni. Motifnya, aku tak tau.Suka-suka kot..haha.

Aku tak berani nak mengata group hackers ni. Kang tak pasal-pasal pulak blog aku kena hack. Hahahaha. Kepada kerajaan Malaysia, cepat-cepat la selesaikan masalah ni eh. Kesian kat budak-budak lepasan SPM nak cek result =)





source : http://joshuaongys.com

Wednesday, June 15, 2011

NAK DUDUK PUN KENA BAYAR KE?


Zaman sekarang ni, semua benda kena guna duit. Nak masuk tandas pun kena bayar kan? haizzz....

Tunggu je la kerusi ni sampai Malaysia eh. Baru korang bawak kerusi sendiri bila keluar. Nak jimat punya pasal...

I Have An Idea! Let's Make People Pay To Sit Down..

Dah macam vending machine kan? Agak-agak korang la kan, kalau habis masa macam mana eh? HAHA




Tuesday, June 14, 2011

JUAL BUAH PINGGANG UNTUK BELI IPHONE 4


Sebut je iphone 4, semua orang nak kan? Aku pun nak. Tapi aku tak mampu nak beli sebab harga dia yang sama mahal dengan seekor lembu ternakan.

Tapi bagi sorang mamat dari china ni, harga bukan halangan...korang tak de duit nak beli iphone? jual je la organ dalaman macam mamat ni...Selesai masalah =)

What Are You Ready to Sacrifice for the iPhone?

What Are You Ready to Sacrifice for the iPhone?

gambar kat atas ni ialah kesan parut daripada pembedahan setelah mamat ni menjual buah pinggang beliau dengan harga $3900.

mahal kan? here is the fun part. Oleh sebab ada duit lebih lepas beli iphone 4 tu, beliau pun membeli la sebijik ipad 2 pulak. Mamat ni memang genius dalam menguruskan kewangan kan? hahahaha...

errr..aku nak beli laptop baru. So organ dalaman mana yang patut aku jual eh?




Monday, June 13, 2011

BILA AMATUR BERMAIN DENGAN PHOTOSHOP


Korang pandai guna photoshop? aku tak pandai...sebab tu header aku buruk semacam. Kat bawah ni adalah koleksi gambar-gambar yang di edit supaya menjadi super awesome!!!

Apa yang menariknya, semua ni hanyalah kerja amatur =)

Incredible Photo Transformations

Incredible Photo Transformations

Incredible Photo Transformations

Incredible Photo Transformations

Incredible Photo Transformations

Incredible Photo Transformations

Incredible Photo Transformations

Hasil kerja macam pro kan? =)




Sunday, June 12, 2011

BEST HEADER EVER

.

Ni header yang aku buat sendiri guna photoscape(nak guna photoshop tak pandai). Memang tak berapa cantik, Tapi bagi aku, yang penting header kena kemas..setuju? hahaha


!                                                                          Gedung Gamers !


kalau korang nak join, klik sini


KATA-KATA TERAKHIR SEBELUM MEMBUNUH DIRI


Membunuh diri tu salah. Tapi kalau bunuh diri untuk kepentingan orang lain macam mana? kat bawah ni adalah kata-kata terakhir sorang pesakit kronik yang membunuh diri sebab tekanan emosi & bebanan kewangan...

klik untuk resolution yang lebih besar.


Apa pendapat korang? patut tak dia bunuh diri? hmmm...sangat sedih..





Friday, June 10, 2011

FAKTA MENARIK TENTANG FACEBOOK #2


Sangat lama aku tak update blog ni. Aku tak update bukan sebab aku malas, tapi sebab rumah aku tak ade internet. Memang sedih gile. Sementara ada line internet yang lembab macam siput babi ni, aku nak update la sepatah dua kata =)

Zaman sekarang ni semua orang ada akaun facebook. Nenek aku pun ade. Korang tengok sendiri la berapa banyak akaun facebook ada kat atas muka bumi ni...



Nak tidur tengok facebook, bangun tidur pun tengok facebook...haizzzz




Saturday, June 4, 2011

BUDAK PEREMPUAN MINUM DARAH HAID???


Ini sangat memualkan...

What.. The...


Dia tanya ok tak kalau dia amalkan pemakanan tu. Errr...korang boleh tolong jawab?




Friday, June 3, 2011

GORENG FRENCH FRIES TANPA GUNA DAPUR


Korang nak goreng french fries dalam bilik tapi tak mampu nak beli dapur? ikut langkah ni step by step...

How Geeks Deep Fry Their Food

MUAHAHAHA!!!

p/s : Jika berlaku kematian setelah mencuba teknik ini, pihak kami tidak bertanggungjawab, terima kasih.





Thursday, June 2, 2011

BILA DORAEMON MENUKAR BAJU #3


Oleh kerana ada orang LIKE part 2 hari tu, jadi aku sambung la lagi =)

NARUTO DORAEMON

28-naruto

SUPERMAN DORAEMON

29-superman

BATMAN DORAEMON

30-batman

ROCKMAN DORAEMON

15-rockman-x

POKEMON DORAEMON

39-pikachu-pokemon


Nak lagi? LIKE!!!





RAHSIA DI SEBALIK GAME MARIO


Ini yang sepatutnya berlaku...

LOL... =)




Wednesday, June 1, 2011

SCENE YANG DIPOTONG DALAM MOVIE FAST & FURIOUS 5


Aku baca dua kali baru paham...HAHAHAHA

Engine Choice Is Very Important!

LIKE kalau korang paham =)

BRUCE LEE MAIN PING PONG?


Dalam video kat bawah nanti, korang boleh tengok lagenda Bruce Lee main ping pong. Main ping pong tu sesuatu yang biasa. Ape yang luar biasa kat sini ialah beliau main ping pong guna nunchaku!!! Tak tau apa itu nunchaku? benda alah ni la...


Agak-agak korang la kan, kalau korang yang guna benda alah ni buat main ping pong, berapa kali je kena bola? satu? dua?

Ape-ape pun korang layan dulu match ping pong paling awesome dalam dunia ni...


Aku ada terbaca yang maybe orang dalam video ni bukan lagenda Bruce Lee. Tak kisah la... yang penting, orang yang boleh guna nunchaku sehebat ni, is a legend!!!




source : youtube.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...