Sunday, July 24, 2011

Tuesday, July 19, 2011

TEKA-TEKI HARI INI #3


Korang dapat A dalam matematik masa SPM dulu? try la selesaikan masalah ni...

Very Interesting Puzzle


give up? nak tau jawapan, klik read more...


Sunday, July 17, 2011

TEKNIK LAMARAN YG MENYAKITKAN


Selalunya kalau tengok orang melamar, si lelaki mesti keluarkan cincin, pastu cakap, will you marry me? Bla bla bla...Teknik tu dah biasa & selalu sangat digunakan. 

Oleh kerana nak mencari kelainan, sorang mamat ni mencacah tatoo pada peha beliau untuk melamar  gadis pilihan hatinya. Memang daring..

Proposal by Tattoo

Proposal by Tattoo

Proposal by Tattoo

Proposal by Tattoo

Proposal by Tattoo

Proposal by Tattoo

Proposal by Tattoo

Kalau buat camni, confirm menyesal kalau bercerai. hahahaha




Saturday, July 16, 2011

TUTORIAL SEJUKKAN BADAN


Musim panas di Wuhan,China sangat mencabar jiwa raga. Macam mana student kat sana mengatasi masalah ni?

How Chinese Students Cool Off

How Chinese Students Cool Off

How Chinese Students Cool Off

How Chinese Students Cool Off

How Chinese Students Cool Off

Dan aku ingat Malaysia adalah negara yang paling panas =_="




Wednesday, July 13, 2011

KENAPA PHOTO-SHOOT MERBAHAYA


Macam mana nak buat gambar yang memang dah lawak, bertambah lawak? Ibu mengandung dinasihatkan supaya tidak melihat gambar-gambar dibawah...

How to Make a Photo Even Funnier

How to Make a Photo Even Funnier

How to Make a Photo Even Funnier

How to Make a Photo Even Funnier

How to Make a Photo Even Funnier

How to Make a Photo Even Funnier

How to Make a Photo Even Funnier

Aku tak gelak...




IRON MAN YANG DIPERBUAT DARIPADA TIN


Sempena Comic Con New York tahun lepas, Marvel telah menganjurkan satu costume contest. Pemenangnya? IRON MAN versi BADASS!!!

IronmanSteampunk thumb Steampunk Iron Man Suit

steampunk iron man comic con 2010 7 Steampunk Iron Man Suit

steampunk iron man comic con 2010 6

steampunk iron man comic con 2010 5

steampunk iron man comic con 2010 4

steampunk iron man comic con 2010 1

Sut yang sangat AWESOME ni hanya dihasilkan daripada bahan terbuang. Mamat ni memang super kreatif!





Saturday, July 9, 2011

GAYA RAMBUT YANG SUPER WEIRD


Folks, dont do this... tak pasal-pasal bonda korang dapat sakit jantung...

Geeky Haircuts 1 17 Geeky and Funny Haircuts

Geeky Haircuts 2 17 Geeky and Funny Haircuts

Geeky_Haircuts_3

Geeky_Haircuts_5

Geeky_Haircuts_10

Geeky_Haircuts_14






Wednesday, July 6, 2011

Monday, July 4, 2011

IRON MAN VERSI CHINA


Wang Xiao Kang merupakan sorang peminat tegar IRON MAN dari China. Beliau sanggup membelanjakn USD $450 untuk membina sut IRON MAN beliau sendiri. Sut tersebut 100% buatan sendiri dan hanya dibuat dirumah. AWESOME!

Home Made Iron Man Costume

Home Made Iron Man Costume

Home Made Iron Man Costume

Home Made Iron Man Costume

Home Made Iron Man Costume

Home Made Iron Man Costume

Home Made Iron Man Costume

Sape kata barang China tak bagus? hahaha




Sunday, July 3, 2011

TEKA-TEKI HARI INI #2


Kalau korang dapat teka ni apa, korang memang genius..

If You Are Sulky

Dah ngaku kalah? nak tau klik read more..


Saturday, July 2, 2011

FACEBOOK SERVER YANG SANGAT BESAR


Lagi popular sesebuah website tu, lagi besar dan mahal la server yang digunakan. Korang nak tengok Facebook punya server?

The Gigantic Facebook Server

The Gigantic Facebook Server

The Gigantic Facebook Server

The Gigantic Facebook Server

The Gigantic Facebook Server


Dah macam kilang proses kapas...



Thursday, June 23, 2011

TOILET SIGN YANG KREATIF


Toilet sign kat Malaysia ni semuanya lebih kurang je kan? Kat luar negara macam mana pulak?

funny toilet signs02

funny toilet signs04

funny toilet signs06

funny toilet signs07

funny toilet signs09

funny toilet signs10

funny toilet signs13

funny toilet signs19

Kepala otak kreatif gila...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...